Avantatges CENECO

Descobreixi els avantatges de tenir el seu despatx a CENECO.

Previous Next

Avantatges CENECO

Les nostres oficines equipades són la solució més fàcil i ràpida per a la seva empresa. Si el que busca és llogar un espai privatiu per les seves instal·lacions arreu del món llavors estarà interessat en CENECO, un centre de negocis d'alt estánding ubicat en un edifici històric i prestigiós reformat recentment a Cornellà, a 10 minuts de Barcelona, una de les capitals més cosmopolites d'Europa.

En CENECO trobarà oficines privades de diferents superfícies ja moblades i cablejades llistes perquè connecti el seu ordinador i comenci a treballar immediatament. A més com a inquilí del nostre prestigiós centre es beneficiarà d'unes instal·lacions compartides, com sales de reunions, aules de formació i cuines, una recepció amb personal, i pagarà només els serveis que necessiti, com ajuda administrativa.

La tarifa mensual és fixa i garanteix un control total de costos per part seva.
Les nostres oficines equipades són adequades per a la majoria de les empreses. De fet tant els despatxos com les sales i aules es poden llogar per períodes curts.

Truqui ara i demani informació.

El Perquè del Centre de Negocis CENECO

Per què destinar la meitat de la inversió inicial en muntar la seva empresa amb un costós lloguer d'oficina i amb despeses de manteniment quan, per molt menys, en CENECO pot obtenir els mateixos serveis d'una gran empresa?

Una resposta davant la crisi

El difícil entorn socio-econòmic en el que ens trobem està provocant que moltes companyies optin per instal·lar-se en un centre de negocis. A més, l'abaratiment dels costos no es percep exclusivament a l'inici, sinó que és una constant en el manteniment de l'activitat empresarial. D'aquesta manera, les despeses mensuals passen a ser fixes, evitant extres com ara: mobiliari, equips informàtics, sous de personal administratiu i de neteja, telèfon, llum, sistemes de climatització i de seguretat, etc.

En l'actualitat, els emprenedors, les pimes, les multinacionals que busquen una primera ubicació al nostre país i les empreses que precisen obrir delegacions en nous emplaçaments. Són els principals clients de CENECO. En aquest sentit, per a ells, no existeix una altra solució en aquests moments, que els permeti obrir delegacions plenament operatives, de forma tan ràpida, flexible i econòmica.

També hi ha altres grans empreses que utilitzen els nostres múltiples serveis, ja que els facilitem l'obertura de filials i la mobilitat, valorant els avantatges de flexibilitat, l'absència d'immobilitzats i la possibilitat d'obrir oficines sense endeutament.

D'altra banda, CENECO pot ser, a més, la millor opció per a les companyies amb dificultats de finançament, per accedir a la compra d'una oficina tradicional. Tanmateix per a aquelles empreses que, a causa de l'actual conjuntura econòmica, han de retallar despeses i minimitzar estructures.

L'estalvi, tant en el moment d'iniciar l'activitat, com en la despesa mensual, pot suposar entre un 75% a un 85%, en relació amb els costos d'una oficina de lloguer tradicional. Per tant, en aquests temps de retallades i ajustos econòmics, CENECO es converteix, en l'alternativa més rendible i econòmica per a qualsevol emprenedor, disposat a dur a terme un projecte empresarial, i amb una inversió molt limitada.

Quines diferències hi ha, pel que fa al lloguer, respecte d'una oficina tradicional?

En les oficines tradicionals s’ha d'afrontar el costós treball d'instal·lar i configurar el seu espai de treball, duent a terme totes aquestes gestions:

 • Signar un contracte d'arrendament per un període determinat. 
 • Comprar el mobiliari.
 • Realitzar els contractes necessaris per al subministrament de serveis varis (telèfon, Internet, llum...). 
 • Contractar personal d'oficina, de neteja, manteniment informàtic, etc.
 • Comprar l'equip informàtic i de comunicacions.
 • Ocupació de temps, recursos i per descomptat de diners.

Què passa si les seves necessitats d'espai canvien?

No es preocupi de res. CENECO disposa d'espais de diferents mesures i solucions, de manera que podrem adaptar-nos en cada moment a les seves necessitats. Només pagarà en funció de l'espai que tingui contractat en cada moment.

Quins avantatges té CENECO respecte d’una oficina tradicional?

 1. Immediatesa: “Arribar i Començar a Treballar.”
 2. Despreocupació sobre qüestions d'intendència diària.
 3. Estalvi econòmic-inversió: sense risc financer, ni inversió en instal·lacions, equipaments i contractació. Utilització de sistemes de telecomunicacions prèviament instal·lats.
 4. Personal competent i experimentat al seu servei.
 5. Sense compromisos laborals.
 6. Dedicació exclusiva i permanent a la seva activitat.
 7. Abaratiment de costos.
 8. Aprofitament d'espais.
 9. Sistemes de comunicació avançats.

Avantatges de la domiciliació d'Empreses

Busca una adreça de negoci plenament operativa?
Està iniciant una activitat?
La seva empresa desitja obrir mercat a Barcelona?

La domiciliació és la solució més eficient per a una empresa, en la seva creació, consolidació o expansió. Podrà treballar des de casa sense renunciar a oferir una imatge professional. No haurà d'esperar a obrir la seva nova delegació a Barcelona. CENECO posa a la seva disposició una adreça representativa per a la seva empresa.

És vostè: Autònom, professional independent, jove empresari o emprenedor i desenvolupa la seva activitat des del seu domicili? Viatja o visita clients la major part del seu temps?

Si ha respost afirmativament a alguna d'aquestes preguntes, és un candidat ideal per al servei de domiciliació d'empresa/societat.

Som l'opció més interessant per a petits empresaris i autònoms
Entre treballar des de casa seva i tenir una oficina pròpia, està CENECO.

Sobre CENECO

CENECO és un centre de negocis situat a Cornellà de Llobregat, en una antiga fàbrica del segle XIX.

A CENECO pot obtenir la seva oficina moblada i adaptada a les seves necessitats. Disposem de múltiples serveis per a les empreses

Contacte

CENECO
Centre de Negocis Cornellà

Av. dels Alps, 48
Cornellà de Llobregat - 08940
Barcelona
(+34) 93 475 06 21
  info@ceneco.es

Search