Clàusula de Privadesa

En compliment de l’establert en la Normativa de Protecció de Dades (Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre i Reglament aprovat per Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre) li informem dels següents extrems:

  1. Les dades de caràcter personal que ens facilita s’inclouran en el fitxer “Clients” propietat de CENECO, S.L., domiciliada en l’Av. dels Alps, 48  C.P. 08940 de Cornellà de Llobregat (Barcelona
  2.  La finalitat d’aquest fitxer és informar-li dels productes i serveis de l’Empresa.
  3. Les dades consignades en la seva sol·licitud podran ser cedits a tercers vinculats a l’Empresa per raons de gestió professional o comercial i no seran utilitzats per a finalitat diferent que no estigui directament relacionada amb l’objecte de la mateixa. En qualsevol cas vostè podrà desautoritzar expressament aquesta cessió.
  4. Finalment, en qualsevol moment, vostè podrà accedir a les seves dades personals sol·licitant i obtenint informació sobre els mateixos, així com sol·licitar la rectificació d’aquells que siguin inexactes o incomplets, oposant-se al seu tractament i, fins i tot, sol·licitar la cancel·lació dels mateixos dirigint-se a CENECO, S.L. en l’adreça a dalt indicada o remetent un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sobre CENECO

CENECO és un centre de negocis situat a Cornellà de Llobregat, en una antiga fàbrica del segle XIX.

A CENECO pot obtenir la seva oficina moblada i adaptada a les seves necessitats. Disposem de múltiples serveis per a les empreses

Contacte

CENECO
Centre de Negocis Cornellà

Av. dels Alps, 48
Cornellà de Llobregat - 08940
Barcelona
(+34) 93 475 06 21
  info@ceneco.es

Search