Oficina virtual

La seva millor solució virtual

Oficina virtual

El nostre servei d'oficina virtual li ofereix la possibilitat de, amb un cost reduït, projectar una millor imatge de la seva empresa transmetent seriositat i confiança als seus clients.

Pot triar entre: Domiciliació de societat, Atenció telefònica o oficina virtual completa (Domiciliació i atenció telefònica).

CENECO posa a la seva disposició personal qualificat i experimentat que atendrà professionalment les seves trucades amb el nom de la seva empresa. Podrà disposar de prestigiosos despatxos i sales de reunió al moment i pel temps que necessiti pagant només pels serveis que utilitzi.

Depenent de la modalitat d'oficina virtual que contracti disposarà de gestió i recepció de correspondència i paqueteria amb bústia privada (domiciliació social i / o fiscal), utilització de despatx / sala de reunió per un nombre d'hores al mes, servei de personalització de les seves trucades, personal multilingüe (5 idiomes) que atendrà les seves trucades amb el nom de la seva empresa, call-center, secretariat, número de fax, etc.

La utilització d'aquest servei davant de qualsevol altra fórmula tradicional permet estalvis superiors al 90%.

 

Vingui a conèixer CENECO i descobreix perquè som un centre de negocis diferent.

Si ho desitja pot trucar al +34 93 475 06 21 o completar el formulari. Ens posarem en contacte amb vostè molt aviat.

Powered by BreezingForms

Sobre CENECO

CENECO és un centre de negocis situat a Cornellà de Llobregat, en una antiga fàbrica del segle XIX.

A CENECO pot obtenir la seva oficina moblada i adaptada a les seves necessitats. Disposem de múltiples serveis per a les empreses

Contacte

CENECO
Centre de Negocis Cornellà

Av. dels Alps, 48
Cornellà de Llobregat - 08940
Barcelona
(+34) 93 475 06 21
  info@ceneco.es

Search