Atenció telefònica

La millor atenció telefònica es troba CENECO

Atenció telefònica

Per què treballar des del seu domicili “tirant” de mòbil i sense saber on citar als seus clients, quan a CENECO li podem donar el suport que necessita?

Som conscients de la importància que té avui en dia la imatge que es projecta des de l'empresa a l'exterior. Per això som un més de la seva empresa i atenem als seus clients com si fossin nostres, per reforçar la seva imatge i perquè pugui dedicar el 100% del seu temps a l'activitat del seu negoci. Les seves línies es troben sovint saturades de trucades?
I si li diguéssim que a CENECO podem contestar totes les seves trucades en nom de la seva empresa com si fóssim personal de la mateixa?

Serà adequat per a la meva empresa?
Si el volum de la seva empresa és petit, li permetrà tenir una gran presència. El personal de CENECO respondrà a les trucades dels seus clients, d'una forma personalitzada, amb el nom de la seva empresa i procedirà al desviament de la trucada al número que vostè ens indiqui. Solament el personal del centre sabrà que no es troba físicament a l'oficina.

Vingui a conèixer CENECO i descobreix perquè som un centre de negocis diferent.

Si ho desitja pot trucar al +34 93 475 06 21 o completar el formulari. Ens posarem en contacte amb vostè molt aviat.

Powered by BreezingForms

Sobre CENECO

CENECO és un centre de negocis situat a Cornellà de Llobregat, en una antiga fàbrica del segle XIX.

A CENECO pot obtenir la seva oficina moblada i adaptada a les seves necessitats. Disposem de múltiples serveis per a les empreses

Contacte

CENECO
Centre de Negocis Cornellà

Av. dels Alps, 48
Cornellà de Llobregat - 08940
Barcelona
(+34) 93 475 06 21
  info@ceneco.es

Search