Avantatges CENECO

Descobreixi els avantatges de tenir el seu despatx a CENECO.

El Perquè del Centre de Negocis CENECO

Per què destinar la meitat de la inversió inicial en muntar la seva empresa amb un costós lloguer d'oficina i amb despeses de manteniment quan, per molt menys, en CENECO pot obtenir els mateixos serveis d'una gran empresa?

Una resposta davant la crisi

El difícil entorn socio-econòmic en el que ens trobem està provocant que moltes companyies optin per instal·lar-se en un centre de negocis. A més, l'abaratiment dels costos no es percep exclusivament a l'inici, sinó que és una constant en el manteniment de l'activitat empresarial. D'aquesta manera, les despeses mensuals passen a ser fixes, evitant extres com ara: mobiliari, equips informàtics, sous de personal administratiu i de neteja, telèfon, llum, sistemes de climatització i de seguretat, etc.

En l'actualitat, els emprenedors, les pimes, les multinacionals que busquen una primera ubicació al nostre país i les empreses que precisen obrir delegacions en nous emplaçaments. Són els principals clients de CENECO. En aquest sentit, per a ells, no existeix una altra solució en aquests moments, que els permeti obrir delegacions plenament operatives, de forma tan ràpida, flexible i econòmica.

També hi ha altres grans empreses que utilitzen els nostres múltiples serveis, ja que els facilitem l'obertura de filials i la mobilitat, valorant els avantatges de flexibilitat, l'absència d'immobilitzats i la possibilitat d'obrir oficines sense endeutament.

D'altra banda, CENECO pot ser, a més, la millor opció per a les companyies amb dificultats de finançament, per accedir a la compra d'una oficina tradicional. Tanmateix per a aquelles empreses que, a causa de l'actual conjuntura econòmica, han de retallar despeses i minimitzar estructures.

L'estalvi, tant en el moment d'iniciar l'activitat, com en la despesa mensual, pot suposar entre un 75% a un 85%, en relació amb els costos d'una oficina de lloguer tradicional. Per tant, en aquests temps de retallades i ajustos econòmics, CENECO es converteix, en l'alternativa més rendible i econòmica per a qualsevol emprenedor, disposat a dur a terme un projecte empresarial, i amb una inversió molt limitada.

Vingui a conèixer CENECO i descobreix perquè som un centre de negocis diferent.

Si ho desitja pot trucar al +34 93 475 06 21 o completar el formulari. Ens posarem en contacte amb vostè molt aviat.

Powered by BreezingForms

Sobre CENECO

CENECO és un centre de negocis situat a Cornellà de Llobregat, en una antiga fàbrica del segle XIX.

A CENECO pot obtenir la seva oficina moblada i adaptada a les seves necessitats. Disposem de múltiples serveis per a les empreses

Contacte

CENECO
Centre de Negocis Cornellà

Av. dels Alps, 48
Cornellà de Llobregat - 08940
Barcelona
(+34) 93 475 06 21
  info@ceneco.es

Search