Avantatges CENECO

Descobreixi els avantatges de tenir el seu despatx a CENECO.

Previous Next

Avantatges CENECO

Les nostres oficines equipades són la solució més fàcil i ràpida per a la seva empresa. Si el que busca és llogar un espai privatiu per les seves instal·lacions arreu del món llavors estarà interessat en CENECO, un centre de negocis d'alt estánding ubicat en un edifici històric i prestigiós reformat recentment a Cornellà, a 10 minuts de Barcelona, una de les capitals més cosmopolites d'Europa.

En CENECO trobarà oficines privades de diferents superfícies ja moblades i cablejades llistes perquè connecti el seu ordinador i comenci a treballar immediatament. A més com a inquilí del nostre prestigiós centre es beneficiarà d'unes instal·lacions compartides, com sales de reunions, aules de formació i cuines, una recepció amb personal, i pagarà només els serveis que necessiti, com ajuda administrativa.

La tarifa mensual és fixa i garanteix un control total de costos per part seva.
Les nostres oficines equipades són adequades per a la majoria de les empreses. De fet tant els despatxos com les sales i aules es poden llogar per períodes curts.

Truqui ara i demani informació.

Vingui a conèixer CENECO i descobreix perquè som un centre de negocis diferent.

Si ho desitja pot trucar al +34 93 475 06 21 o completar el formulari. Ens posarem en contacte amb vostè molt aviat.

Powered by BreezingForms

Sobre CENECO

CENECO és un centre de negocis situat a Cornellà de Llobregat, en una antiga fàbrica del segle XIX.

A CENECO pot obtenir la seva oficina moblada i adaptada a les seves necessitats. Disposem de múltiples serveis per a les empreses

Contacte

CENECO
Centre de Negocis Cornellà

Av. dels Alps, 48
Cornellà de Llobregat - 08940
Barcelona
(+34) 93 475 06 21
  info@ceneco.es

Search